От няколко дена имам чувството че колата не набира въобще- на 1,2 и 3 при повече газ не се усеща почти никаква тяга, ускорението е мудно и понякога като че ли се усеща леко придърпване към 3000 оборота. Като цяло усещам колата тромава, все едно няма мощност. Предположение какво може да е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем- колата не набира, не ускорява добре
Collapse
X
-
А нормално ли се форсира??Провери дали сички цилиндри ти работят??Звука променил ли се е ?Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
-
ами звука май не се е променил, не съм забелязал разлика при форсиране. малко повече боботи като дам газ, но наближава време за смяна на филтъра. Иначе бях на диагностика преди 2 седмици и не излезе нищоAlfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
Comment
-
Така нищо немога да ти кажа съжалявам..Смени си филтера и после пак на диагностикаAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от nhgсъединител?ако е съединител ще вдига оборотите без да набира, а такова нещо не е казано да става..
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от nhgсъединител?ако е съединител ще вдига оборотите без да набира, а такова нещо не е казано да става..
Lexus IS200
Comment
-
А според мене е дебитомер над 600 лв е оригиналния . Най лесно и неточно е да извадиш буксата на дебитомера докато колата работи ако няма никаква разлика проблемА помеждодругото изхвърли ли катализатора ако не си мини през някои ауспухджия (стана яка дума) да го види
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
катализатора стои още, а мисля че не е дебитомер, щото преди 2 седмици бях при Бобо на диагностика и нямаше проблем с него, пък и разхода не се е вдигнал. Най-вероятно е съединителAlfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Comment
-
по добре е да отидеш пак при Бобо защото май не можеш да обясниш правилно какъв е проблема . В крайна сметка двигателя ли не може да се изфорсира или вдига обороти без да ускорява добре колата. Ако е съединител на висока предавка 4-5 та подаваш рязко газ и усещаш дали буксува.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
явно е съединител, защото сега обърнах внимание че оборотите се вдигат а скороста не. Най-вече на първа и на втора. Оборотите се катерят нагоре а скороста се вдига съвсем малко. Но от друга страна няма тресене при тръгване, не е станал по твърд педала и не отделя по високо от преди....Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Comment
-
Първоначално публикувано от marrrtoявно е съединител, защото сега обърнах внимание че оборотите се вдигат а скороста не. Най-вече на първа и на втора. Оборотите се катерят нагоре а скороста се вдига съвсем малко. Но от друга страна няма тресене при тръгване, не е станал по твърд педала и не отделя по високо от преди....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmПървоначално публикувано от marrrtoявно е съединител, защото сега обърнах внимание че оборотите се вдигат а скороста не. Най-вече на първа и на втора. Оборотите се катерят нагоре а скороста се вдига съвсем малко. Но от друга страна няма тресене при тръгване, не е станал по твърд педала и не отделя по високо от преди....Lexus IS200
Comment
Comment